Tuesday, September 4, 2012

LUVER9 Collagen+



Wajah Baru dgn 10 paket  dalam 1 kotak yg senang di bawa ke mana-mana

 Harga RM55 sekotak

Berminat boleh hubungi saya di whatasapp 019 3097575 dan email to dyanacollections@yahoo.com


LUVER9 Collagen+ merupakan formulasi istimewa kolagen untuk keremajaan kulit. Ia berasaskan kombinasi 5 asid amino menggunakan bioaktif natural untuk menjadikan kulit sentiasa muda & jelita, anti-penuaan, menguatkan sendi & melancarkan peredaran darah.

Antara kebaikan Luver9 Kolagen setelah mengamalkannya:-
1. Kulit lebih muda dan cantik berseri
2. Meningkatkan Keanjalan Kulit & Tekstur
3. Mencerahkan Pigmentasi Muka
4. Melancarkan peredaran darah

5. Mengurangkan sengal-sengal badan
6. Menjadikan anda cergas bertenaga setiap hari.
 

Keputusan hanya dalam 15 hari


Kebaikannya :-
Untuk Kulit

Meningkatkan keanjalan kulit, tegang, mengurangkan garis-garis halus, mengurangkan kedutan, mengurangkan pigmentasi, mencerahkan kulit, mengekalkan kelembapan, melicinkan kulit menjadikan kulit sentiasa kelihatan muda dan gebu.

Untuk Sistem Penghadaman
Diperkaya dengan 3 Bilion lactospore hawthornberry. Lactospore dalam bentuk spora, stabil untuk semua keadaan: suhu tinggi / pH rendah, membantu untuk mengurangkan sembelit, membuang bahan yang tidak diingini daripada kolon, mencegah obesiti, mengurangkan pertumbuhan bakteria jahat, mencegah dan memperbaiki intoleransi laktosa, mengurangkan nafas berbau, bau badan dan gas usus.

Sendi
Ekstrak soya mengandungi ramuan aktif yang dipanggil isoflavonoid. Ia berkaitan dengan estrogen manusia Oleh itu, ia juga dipanggil fitoestrogen. Kerana sebatian estrogen, ia membantu mengurangkan gejala menopaus, mencegah osteoporosis dan masalah bersama.
Penglihatan
Raspberry sangat kaya dengan antosianin, ia aktif memberikan warna merah kepada buah juga kaya dengan vitamin A yang mana dapat membantu kecerahan penglihatan.

Sistem Imun
Spirulina yang kaya dengan multivitamin dan multimineral. Ia membantu meningkatkan sistem imun badan

Tulang, gigi, rambut, kukuProtein adalah sumber makanan utama dari paku, otot, rambut dan kulit, gigi dibina. Gabungan bahan-bahan ini membantu untuk meningkatkan pertumbuhan tulang, gigi, rambut, kuku. Luver9 mengandungi protein yang tinggi, soya organik. oleh itu ia boleh mengurangkan masalah asid urik.

Saluran darah dan jantungRaspberi mengandungi antioksidan yang sangat tinggi. Juga kaya dengan serat larut seperti beras perang, oat dan barli. Tinggi dengan antioksidan mencegah sel-sel daripada pengoksidaan dan serangan dari radikal bebas. Antioksidan yang tinggi memulihkan dan mengukuhkan saluran darah, meningkatkan fungsi pemulihan jantung dan penuaan kelewatan. Serat larut membantu untuk menurunkan kolesterol.
Bahan-bahan
Formula khas:
Kolagen,
Asid amino,
Biji anggur,
Vitamin C,
Ekstrak soya,
Berry serbuk,
Asid sitrik,
Oligo,
Bit merah,
Kulit kayu pain



Luver9 Collagen+ terbaik dlm memberi tenaga extra + menjadikan kulit muka smooth jer..ramai amik Luver9 cakap jd kenyang je minum dia..

100% natural. ibu mengandung bleh minum lebih2 lg breastfeeed mmg digalak amik. badan kita jd segar dan kulit baby lg gebu. geram nk kiss sepanjang masa..

Jangan confius Luver9 Collagen+ dengan produk lain yea. Minuman Luver9 tiada bersyarat sbb tu boleh diambil even time time period, time pregnant dan selepas pantang (breasfeed) pun. Luver9 100% natural sbb tiada kimia & tidak akan beri effect kalo kita tgh amik ubat-ubatan. Produk lain kena tanya owner masing2 ye. Kalo tanya kami di Luver9, jawapan kami ialah Luver9 sgt2 natural dan memberi perubahan positif yang sangat mengujakan dari segi kesihatan, kerjaya & kehidupan seharian..xoxo


Saya pun tumpang gembira yea. x susah dgn Luver9, hanya minum 2 x sehari.rasanye pun sedap sgt2.. mungkin anda yang mendapat hasil mcm pengguna yg lain seperti x mudah lesu atau energetic yang amat atau berat susut atau bibir jd merah, kulit muka jd gebu, perut kempis, hubungan suami isteri yang mempesonakan, atau testimonial2 sama seperti kawan2 lain.

* setiap orang, effect yang berbeza, bergantung kepada tahap metabolisme seseorg..mcm han, mmg akui perut kempis sgt2 ;) *

oleh itu, selamat mencuba yea..alami sndiri kehebatan Luver9 dan ceritakan semula kepada kami di sini..!

 
bkn ubat kurus - tp kg still bleh turun!
bkn ubat tenaga - tp seharian bleh kenyang n xmudah lesu!
bkn produk kulit semata2 - tp kulit muka jd licin n shining pinky!
bkn mahal pun.. set sebulan ada 3 bekas comel lg :)

sertai mek2 comel kita yea. ramai sgt repeat order Luver9 Collagen+


  Salam Kejelitaan Abadi dari Luver9 Collagen+.

TESTIMONI :-




Testimoni terbaru :-

1. Aug 2012 - Yan
Kalau dulu bila saya memerah susu, susu saya kurang sekarang selepas mengamalkan Luver9 susu saya bertambah banyak , saya rasa seronok . Thank Luver9 kerana memperkenalkan pada saya

[4:43:02 PM] eeian76: salam
[4:43:10 PM] eeian76: ada x stok luver9?
[4:43:11 PM] znogy75: ws'kum
[4:43:17 PM] znogy75: nk berapa botol
[4:43:21 PM] eeian76: heh he 1
[4:43:30 PM] znogy75: ok lusa iyek ..
[4:43:33 PM] znogy75: esok sya ambik stok
[4:43:42 PM] znogy75: awak macamana ada perubahan ke
[4:43:46 PM] eeian76: dah prmote kat geng susu
[4:43:54 PM] znogy75: hikkhikk ok laa ...
[4:44:08 PM] eeian76: susu byk
[4:44:15 PM] eeian76: tu je yg ketara wat masa ni
[4:44:17 PM] znogy75: oo iyer ker .. alhamdullilahh
[4:44:23 PM] eeian76: utk kulit.. amik masa la kot
[4:45:54 PM] znogy75: ha'ahh sekurang2 nya 3 botol utk 1 bulan baru npk prubahan nya
[4:46:17 PM] eeian76: ok

Ramai lagi testimoni yg tak dapat saya nk update kan disini  .. kalau nk tau kena laa mencuba nya baru tahu kan ..

26/9 update :-
[10:05:06 AM] eeian76: heh he :D
[10:05:21 AM] eeian76: utk rambut gugur pun ok ke?
[10:23:04 AM] znogy75: tak sure lak boleh laa kut ... sbb dia ada spirulina
[11:23:42 AM] eeian76: ooo sbb sy perasan la
[11:23:50 AM] eeian76: aritu rambut gugur byk gak la
[11:23:57 AM] eeian76: tp semlm.. tgk cam dah kurang
[11:24:08 AM] eeian76: kot la sbb luver9 tu
[11:24:50 AM] znogy75: oo iyer ker .. alhamdullilahh  ..
[11:25:34 AM] eeian76: hahahaha.. dah cite dah kat diaorg td
[11:25:44 AM] eeian76: diaorg kata leh jd duta produk
[11:25:46 AM] eeian76: hahahahaha



Testimoni ke2 :
Latifah - tak sabar saya nk berita akak pagi ni ... seronok sangat saya  ...  Alhamdullilah kak selepas saya ambik Luver9 , susu saya dah meningkat .. mmg tak rugi laa ... kena repeat order ni 

dan ramai lagi testimoni yg tak dapat saya list kan di sini .. Jom CUBA Luver9

Amalkannya sebagai makanan tambahan! Perisa jus berry.


Berminat boleh hubungi saya di whatasapp 019 3097575 dan email to dyanacollections@yahoo.com





5 comments:

Anonymous said...

Cmane nk beli kat area klantan ni?

Anonymous said...

Howdy! This post could not be written much better!
Looking through this post reminds me of my previous roommate!
He continually kept talking about this. I most certainly will forward this article to him.
Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!


Here is my web site :: Lift serum pro review

Anonymous said...

Quality posts is the key to interest the users to pay a quick visit the site,
that's what this website is providing.

Feel free to surf to my blog post - Sapphire Electronic Cigarette

Anonymous said...

Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.
Do you have any tips on how to get listed in Yahoo
News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

my web site Rejuvenex Skin Care

Anonymous said...

Everything is very open with a precise description of the issues.
It was truly informative. Your site is very useful. Many thanks for
sharing!

Feel free to surf to my blog ... Buy home income kiit